Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Review : Roos (Nederland)

  • Back to list
  • Previous
  • Next
Roos from Nederland - september 08, 2017 Stay : 16 weeks - Course start : maart 2017 Course : Accommodation : Student residence
Summary of your stay

Vermits ik aan een Franse universiteit wilde studeren heb ik de voorbereidende cursussen van 4 maand gevolgd bij ILA. Toen ik aankwam was mijn Frans helemaal niet zo goed maar ondertussen spreek ik het vlot. Tijdens mijn verblijf ben ik geslaagd voor het DELF B2 examen waardoor ik me nu kan inschrijven aan een Franse universiteit. Ik kijk ernaar uit om dit jaar te starten aan de universiteit en ik ben ILA heel dankbaar voor het voorbereidend werk. Ik heb me ook erg geamuseerd in de studentenflat van ILA, een heerlijke plek om te ontspannen, andere ILA studenten te ontmoeten, plezier te maken en gezellig te kokerellen!
Ik beveel ILA zeker aan als voorbereiding op een universiteit. Ik heb heel wat gereisd in Frankrijk en ik kan zeggen dat Montpellier de beste stad is om Frans te leren, de mensen zijn er heel vriendelijk en de zon schijnt er bijna altijd. Montpellier is ook een goedkopere universiteitsstad dan de meeste andere Franse steden.